Mød vores eksperter

DK:

Jeg blev i 2015 ansat ved Colliers International Danmark som sagsbehandler, og har siden arbejdet på virksomhedens kontor i Aalborg. 

Min primære funktion er administrative arbejdsopgaver indenfor salg/udlejning af investeringsejendomme, lager- og logistikejendomme, kontorejendomme samt diverse vurderingsopgaver.

I tæt samarbejde med mæglerne udfærdiger jeg diverse dokumenter, herunder salgs- og lejeoplæg, salgs- og lejeprospekter, købsaftaler, lejekontrakter, vurderingsrapporter mv. 

Jeg har kontakt med kunder, advokater, pengeinstitutter og andre parter i forbindelse med salg/udlejning af ejendomme. Hertil arbejde jeg sammen med virksomhedens øvrige kontorer, og stabsfunktioner i forbindelse med udfærdigelse af markedsføringsmaterieale, faktureringsopgaver samt diverse ad hoc-sekretæopgaver.

Jeg indgår i kontorets team af medarbejdere, og tilstræber mig at bidrage til et energisk, engageret og imødekommende arbejdsmiljø.
 

Resultater

Jeg ser frem til et langt og givtigt samarbejde med mine nye kolleger i virksomheden. Jeg er optimistisk omkring en fremtid i Colliers International, med mange spændende udfordringer og muligheder både personligt og professionelt.

Ekspertise

Operations / Administration

Uddannelse

2002: Finansiel grunduddannelse - udlært bankelev hos Nørresundby Bank

1999: 1 årig HH fra Randers Erhvervsakademi

1997: Sproglig klassisk Studentereksamen - Hasseris Gym ansium/Aalborg Studenterkursus

57,04671760 9,93922030

 Kontakt Lisa